La por i l’angoixa amb rostre de dona en l’exposició de la Sala d’Art

La Sala d’Art del Centre Cultural acull fins a final de mes l’exposició ‘Miralls Bruts’. Es tracta d’una mostra de pintures de l’artista montcadenca Srta. Mateixa. En concret és un recull d’autoretrats que destaquen per la seva força, fets amb traços enèrgics i on la taca i l’ombra dibuixen emocions, pors i angoixes. La inauguració, que es va fer el passat dia 8, va comptar amb la presència de la pròpia artista que va explicar que exposant les seves obres vol transmetre que “no podem tenir tanta por a viure”.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies