Veus: Que no ens facin perdre el rumb

L’altre dia discutíem amb una amiga si realment érem lliures en les nostres decisions, en el nostre pensament. Ambdós, venen influenciats pel que ens envolta, i sovint, això no ho escollim. Avui en dia la informació corre com la pólvora a causa de les xarxes socials, i és difícil no estar al cas del que passa en el món. Aquest bombardeig d’informació també pot ser utilitzat per a minvar l’impacte d’unes altres. En aquest sentit, penso que hi ha molts casos que surten a la llum quan a terceres persona els interessa per tal de tapar d’altres que no. Un exemple molt clar i actual és el cas de la senyora Cifuentes i el seu màster. Casualment surt ara aquesta notícia i no abans. Comentant una mica la notícia, he de dir que considero una falta de respecte a tota la gent que hem fet un màster. Personalment, el màster que vaig realitzar fa uns anys va ser molt dur. Vaig treballar moltíssim perquè vam haver de fer molts treballs i exàmens. I la veritat, que donin la imatge que hi ha universitats que et regalen el màster sense fer res em decepciona. No vull pensar com han d’estar d’emprenyades les persones que van fer el mateix màster que aquesta senyora, i d’altres que ara també han sortit a la llum, i que sí que els hi va costar el seu esforç.
La desigualtat en front a altra gent que passa per davant teu pel seu estatus i no per seu esforç o capacitat, indigna. A més a més, s’intenten justificar de forma poc concreta, dient que no és problema seu que l’aprovessin. Se n’ha fet molta comèdia per a un cas que hauria d’haver acabat més ràpid i de forma més contundent, ja que és molt trist que hagi passat això en una universitat pública. Però com gairebé sempre passa a Espanya, poques dimissions hi haurà.
Però novament, i com deia, penso que aquest tipus de notícies impactants i que donen per molt, surten per a tapar-ne d’altres. Com és el cas de l’empresonament de persones innocents, doncs fins que no hi hagi cap judici no es demostrable que siguin culpables i per tant no es poden empresonar, a menys, és clar, que hagin fet alguna cosa de molt grossa. Vaig trobar molta casualitat que detinguessin al senyor Puigdemont just quan les vacances de Setmana Santa estaven a prop, i també vaig trobar molta casualitat que el cas del màster fals sortís molt junt amb la decisió del tribunal alemany que deia que no veia delicte de rebel·lió en el cas de Puigdemont. Potser algú necessitava alguna cosa per tapar tot això…
Està clar que tot el tema dels màsters falsos és indignant, i més per a les persones que hem passat pel sacrifici de fer un màster, però que no ens facin perdre el rumb amb notícies com aquestes.
.
Kàtia G. Samper
Article d’opinió. La REVISTA DE RIPOLLET no es solidaritza necessàriament ni es fa responsable de l’opinió dels col·laboradors
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies