Xerrada de l’Àgora Ripollet sobre els 25 anys de lluita de l’ACIC per les persones cegues

L’entitat Àgora Ripollet, que es va donar a conèixer als veïns a la Fira d’Entitats i que neix amb la voluntat de ser un espai de trobada, discussió i difusió de qüestions d’interès, organitza aquest divendres dia 4 el seu primer acte. Es tracta d’una xerrada amb títol ‘ACIC, un exemple d’activisme social’. L’acte començarà a les 19h a la sala d’actes del Centre Cultural i inclou la projecció del documental ‘ACIC: 25 anys lluitant pels drets de les persones cegues’. Després de veure la pel·lícula hi haurà una taula rodona per tractar la qüestió de l’activisme social i com la ciutadania pot treballar per aconseguir canvis socials reals. Hi participaran el president de l’ACIC (Associació Catalana per a la Integració del Cec), Jose Angel Carrey i la sòcia de l’entitat i tècnica en accessibilitat web, Meritxell Aymerich.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies