Desenes de persones reclamen l’alliberament dels presos polítics després de set mesos

La plaça Pere Quart va acollir dimecres 16 la concentració convocada per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural per tal de reclamar l’alliberament dels presos polítics. Coincidint que es compleixen set mesos des que Jordi Cuixart i Jordi Sànchez estan a la presó ambdues entitats van convocar concentracions arreu de Catalunya. A Ripollet s’hi van aplegar desenes de persones i es va fer lectura d’un manifest on s’afirma que “fa set mesos que l’estat espanyol va deixar de ser un estat de dret” i qualifica “d’ostatges” als empresonats. El mateix text, llegit pel nou coordinador de la secció local de l’ANC a Ripollet, Josep Maria Vinyes, també es felicitava de la resolució de la justícia belga, “celebrem l’inici de les victòries judicials internacionals” i es tancava amb la petició que “s’arxivin totes les causes, l’alliberament dels presos i les preses polítics, el lliure retorn dels exiliats i les exiliades i que s’aturen les detencions i la persecució policial”.
.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies