Nova derrota pel Futbol contra el líder per 1 a 3

Bona aturada de Jordi // JL

Una jornada més sense conèixer la victòria. El CF Ripollet va rebre el líder, Avià, diumenge 4, i ho van tenir realment difícil. A més, les circumstàncies no van acompanyar: el porter Olavide es va lesionar i els darrers minuts del matx van disputar-los amb un jugador menys. Al minut 79, l’àrbitre va expulsar a Daniel Torrecillas per acumular dues targetes grogues.
A la primera part es va poder veure la superioritat visitant. L’Avià va anotar dos gols que sentenciaven el marcador del primer temps. Al segon, Buenache va obrir l’escletxa de l’esperança, al minut 58, però de seguida es va apagar amb el tercer gol rival. La tensió va augmentar i els amfitrions van pressionar la zona d’atac en els darrers instants, tot i que sense massa resultats. Aquest cap de setmana la victòria seria important perquè visiten el camp de  San Cristobal, penúltim classificat, un lloc per sobre de l’equip de Quico Díaz amb 4 punts (2 punts més).

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies