Nicolàs Valle rellueix la tasca dels periodistes sobretot en el context actual

Valle durant la xerrada // AH

El periodista de la secció internacional de TV3, Nicolàs Valle, va enaltir la feina que realitza el seu gremi i la importància que té envers la societat. “Estem per controlar els centres de poder”, afirmava i demanava al públic, lectors, oients i espectadors “una exigència per fer millors diaris, ràdios i televisions. Tenim la virtut de posar en alerta les persones”. Valle va lamentar la mala situació que està travessant el periodisme, “el pitjor sector després del totxo”, apuntava. Nicolàs Valle va ser el protagonista de la tercera cita de l’Aula d’Extensió Universitària (duia per títol: “Periodisme de guerra: no és feina per a cínics”), celebrada el passat diar 6 al Centre Cultural.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies