L’ANC explica les iniciatives de l’entitat per aconseguir fer realitat la República

Ripollet per la Independència, la secció local de l’ANC, va convidar el passat divendres 5 d’octubre al membre del secretariat nacional de l’ANC, David Fernàndez. Amb una xerrada sota el títol “Fem efectiva la República ja?”, Fernàndez va explicar les iniciatives que vol impulsar l’ANC. Així, el ponent va explicar que es vol treballar en un “consum estratègic” però també en un eix de “memòria històrica” i en la “creació de consells locals de la República catalana”. Fernàndez també va “exigir a governants i partits que siguin creïbles, fiables i que tinguin responsabilitat”.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies