El bicampió Lucas Cruz afronta el seu 12è Dakar per revalidar el títol

Lucas Cruz ja està en plena disputa del Dakar. Després de dotze edicions aquesta serà especial per al copilot ripolletenc. L’any passat es va endur el segon Dakar de la seva carrera acompanyat de  Carlos Sainz, igual que el primer campionat que va fer-se seu. Amb el mateix pilot madrileny, enguany, Cruz busca revalidar el títol i aconseguir el segon títol consecutiu i el tercer de la seva carrera.
En aquesta edició Cruz i Sainz han canviat de projecte i per tant de cotxe. Per revalidar el títol deixen enrere el Peugeot per rodar sobre un Mini. Un vehicle que segons els experts és més adequat per la prova d’enguany que es disputa íntegrament al Perú, la primera vegada que només es recorrerà en un país. Això significa un traçat atípic en el qual més del 70% serà pel desert. Un Dakar que els pilots esperen que sigui molt més complicat.
.
Després de les dues primeres etapes Cruz i Sainz ocupaven la 6a posició a la general.
Classificació oficial de cotxes
.

.
Palmarès de Lucas Cruz al Dakar
2007 – 13è classificat – Mitsubishi – Amb Nani Roma
2009 – 10è classificat – Mitsubishi – Amb Nani Roma
2010 – CAMPIÓ – Volkswagen – Amb Carlos Sainz
2011 – 2n CLASSIFICAT – Volkswagen – Amb Carlos Sainz
2012 – Abandonament – Hummer – Amb Nasser Al-Attiyah
2013 – Abandonament – Buggy – Amb Nasser Al-Attiyah
2014 – 3r CLASSIFICAT – Mini – Amb Nasser Al-Attiyah
2015 – Abandonament – Peugeot – Amb Carlos Sainz
2016 – Abandonament – Peugeot – Amb Carlos Sainz
2017 – Abandonament – Peugeot – Amb Carlos Sainz
2018 – CAMPIÓ – Peugeot – Amb Carlos Sainz

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*



Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies