Rialles i bon humor amb ‘Cuando París no contesta’ del Quadre del Casal d’Avis

Moment de la representació // A.J.

El Quadre Escènic del Casal d’Avis va omplir el Teatre Auditori amb la comèdia ‘Cuando París no contesta’. Amb Ana Arias com a directora, tots els actors i actrius,  membres del Casal d’Avis, van delectar al públic durant més d’una hora.

L’obra narra la historia d’un matrimoni jove, que es comença a veure pressionat en tenir fills pels amics i la família. Una forma irònica i molt divertida de veure com la felicitat de la parella comença a complicar-se. Les rialles del públic i la destresa dalt de l’escenari no van faltar.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies