L’EFB Ripollet tanca el primer terç de lliga amb la mirada posada a la zona noble

El primer equip de l’Escola del Futbol Base Ripollet està situat en la cinquena posició al grup 9 de Tercera Catalana, quan s’ha disputat ja més d’un terç del calendari. Els 20 punts aconseguits després de 12 jornades estan força equilibrats entre els partits a casa i a fora. Tanmateix, és lluny del Industrial on ha obtingut millors registres, sumant 11 punts, amb només una derrota (va ser en la primera jornada contra l’actual destacat líder, Unificación Sta. Perpètua per 7-2).

Fins acabar la primera volta, el 20 de gener, els compromisos són dispars, alternant enfrontaments contra conjunts de la part baixa i alta com ara el matx davant el Sant Celoni del 15 de desembre, segon classificat. Tot i així, jugarà contra dos dels quatre equips de la part baixa. Bona oportunitat per retallar punts amb la zona alta i reenganxar-se aquest privilegiat grup.

Pajaril, líder intractable
I una categoria per sota, és a dir, al grup 15è de Quarta Catalana. Entre els tres representants del poble hi ha un que brilla per sobre de la resta: El Pajaril. Els ripolletencs lideren amb solidesa a punt de complir-se una tercera part de la competició. No han perdut cap partit i dels 24 disputats fins a la data, només n’han cedit dos (empat  a u al camp del Catalunya CF). Pel que fa a Can Mas i EFB B estan a la zona baixa amb quatre i dos punts respectivament. El filial encara no ha guanyat i lluny del municipi ho ha perdut tot. El Can Mas ha sumat els tres punts contra el Bellaterra (2-1 en la 5a jornada).

Malgrat haver-se dut a terme vuit jornades els tres quadres locals ja s’han vist les cares. Precisament el darrer va tenir lloc el passat 25 de novembre entre EFB i Can Mas amb empat a u final. Marcador diferent quan Can Mas va jugar davant el Pajaril, victòria per la mínima el 10 de novembre. Per últim, una setmana abans, el líder va golejar al filial per 0-4.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies