El bàsquet acomiada l’any guanyant a Mollet i mantenint-se a l’estela del líder

Un dels partits de la temporada a casa // RdR

El CB Ripollet va posar punt i final a l’any amb una victòria de prestigi a domicili. Els ripolletencs van superar el Sant Gervasi Mollet (53-57) en un intens partit. Un triomf que els va servir per enllaçar deu jornades consecutives ocupant la mateixa posició, la tercera. A part, van atrapar els molletans a la classificació. Ara estan empatats a 23 punts, mateixos números que el SedisLa Seu d’Urgell.

Contra el Sant Gervasi, els de Carles Tatché van tirar d’ofici per doblegar el quintet local. Després d’una primera part molt renyida, a la continuació el CB Ripollet va aprofitar una falta tècnica per escapar-se en el lluminós. Un avantatge aquest de deu punts que van conservar fins ben entrat el darrer parcial. Tot i així, els molletans van posar emoció i fins pocs segons per la botzina final van tenir opcions d’igualar o posar-se per davant, quan el marcador reflectia un incert 53-55. Però els visitants van anotar i no van permetre la reacció dels de casa.
Els pupils de Tatché reprendran la competició domèstica quasi un mes després d’aquest últim compromís. Serà al Pavelló Joan Barneda davant l’Aracena-Sant Josep.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies