El CH Ripollet es desinfla a la classificació després d’encadenar dos mesos perdent

Bon inici lliguer que contrasta amb el final signat per l'equip // RdR

El CH Ripollet va enllaçar la cinquena jornada amb derrota. El quadre ripolletenc va caure a casa contra el CH Cornellà de forma clara (1-4). Els baixllobregatins, a més, els van superar a la classificació i ara ja estan dos punts per sobre. Aquest va ser l’últim partit de l’any i el penúltim abans d’abaixar la persiana de la primera volta, que serà un matx que se celebrarà al municipi el proper 19 de gener amb un altre conjunt de la comarca del Baix Llobregat, el CH Prat.

Curiosament, l’atzar del sorteig del calendari de Lliga de 2a Nacional Catalana grup 1 propiciarà que en la següent jornada, la 16a i la primera de la segona volta, el quadre groc tornarà a jugar davant la seva afició. El rival, el FC Martinenc.
La desfeta contra el Cornellà va segellar dos mesos de novembre i desembre negres per a l’entitat local. Només una victòria en aquest temps, contra l’UEH Barberà. Des de la disputa del liderat en l’enfrontament contra el Vilassar, el bagatge han estat tot derrotes. Amb la qual cosa, han anat caient a la classificació fins a caure a la setena plaça amb 18 punts, els mateixos que tenia al novembre.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies