Els Mossos també donen aliments i altres productes a entitats benèfiques

Material donat per l'ABP de Cerdanyola // Mossos

La delicada situació econòmica no deixa indiferent ningú. Per tal de col·laborar a alleugerir les necessitats de moltes famílies l’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Cerdanyola del Vallès ha donat roba i aliments a diverses entitats benèfiques del seu àrea d’influència. La col·laboració entre els Mossos i els jutjats de Cerdanyola ha permès bescanviar el material procedent d’il·lícits penals, sobretot fil de coure, del qual no havia estat possible localitzar el propietari i que per tant estava destinat a la destrucció en aliments de primera necessitat com ara sucre, llet, galetes, sucs, pasta o conserves. 

També, i sempre d’acord amb els jutjats, s’ha derivat a les entitats benèfiques una quantitat important de roba i productes d’higiene personal que havien estat decomissats i dels quals tampoc es coneixia el propietari.
L’ABP va fer arribar la setmana abans de Nadal els aliments i la roba a entitats benèfiques de Cerdanyola, Badia, Barberà, Montcada i Ripollet per tal que siguin elles les que les facin arribar a famílies necessitades.
L’acte demostra una vegada més que davant la situació actual les mostres de solidaritat es multipliquen en totes les entitats.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies