El CB Ripollet tanca la primera volta amb victòria i segueix en la segona posició

El primer equip del CB Ripollet va tancar dissabte la primera volta de la lliga a Balaguer. Ho va fer segellant la 12a victòria dels 15 partits disputats, amb un marcador ampli de 64 a 77. Aquest diumenge tornarà a jugar fora, serà a Badalona davant el Círcol a qui va derrotar en la primera jornada de lliga al Barneda i que només porta un partit guanyat menys que els blaus. Els ripolletencs ocupen la segona posició a dues victòries del líder, el Badalonés. Encara millor va l’equip sub21 que dirigeix Jordi Altimira i que lidera el seu grup en arribar a l’equador de la lliga. Dels 15 partits disputats fins ara només ha perdut un. Aquest cap de setmajuguen a Sant Cugat davant l’Europa Sports Centre.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies