Bona golejada del Futbol Sala Ripollet per 8 a 0 contra el Futsal Puigcerdà

Un resultat d’escàndol. El FS Ripollet (6è) va aconseguir un triomf clar i net contra el Futsal Puigcerdà, que es troba a la part baixa de la classificació (15è). Sumen així una victòria més per començar a escalar posicions i recuperar la bona ratxa de principi de lliga i que a les darreres jornades s’havia convertit en més irregular. Des de la primera part, el domini va ser total pels ripolletencs i es va mantenir també entrat el segon temps.

Moreno va estrenar la porteria al minut 7. Juan Martin el va succeir amb dos gols més i Villalba va marcar el quart. Bustamante va marcar dos gols gairebé consecutius, un al minut 31 i l’altre al 32 i situava l’electrònic a 6-0. Bayón i Moreno altre cop van protagonitzar les dues dianes finals.
L’equip descansarà aquestes dues properes setmanes i el proper 17 de febrer visitarà el camp del Lloret Costa Brava (10è). Tot i que amb una mica més de dificultat, es presenta un enfrontament assequible per la remuntada.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies