El fred fa minvar la participació en una rua de Carnestoltes carregada de bon humor

Coreografies i disfresses molt originals // AT

La festa més divertida de l’any va contagiar el poble amb la seva alegria i gran quantitat de ripolletencs, grans i petits, es van animar a sortir disfressats al carrer. Hi van haver vestits de tot tipus: des de protagonistes i malvats de contes i pel·lícules, fins a disfresses amb un to més reivindicatiu. Els carrers es van omplir per gaudir de la rua, tot i que el fred es va fer notar i potser per aquest motiu no hi va haver la mateixa assistència que a edicions anteriors. Les baixes temperatures van estar presents els dos dies de Carnestoltes i aquest fet va provocar que també molts optessin per amagar les seves disfresses sota abrics i bufandes.

Dissabte de rua i Marxa Jove
L’esperada rua de Carnestoltes va desfilar pels carrers. Com cada any, va iniciar el seu recorregut a Sarrià de Ter, passant per la Rambla de Sant Jordi, Sant Esteve i Pinetons. Un total d’11 comparses (deu en grup i una individual) van formar la desfilada d’enguany, marcada pel ritme dels hits del moment i el bon humor.
Una de les més originals va ser la que combinava les famoses bombolles de Freixenet amb els gasos de l’anunci de comprimits Aerored. També va ser molt ben rebuda la versió que l’Estel va fer del pingüí Pingu, que es va convertir en un guerrer i el van acompanyar diferents superherois. Destacables i atractives també les disfresses del Far West, les tribus africanes, animals de granja, el conte d’Alícia al País de les Meravelles o la dedicada al famós concurs ‘La Voz’.
Els Diables de Ripollet, precedits del Cabraboc, van obrir la desfilada. Aquesta edició les Bruixes no els han acompanyat en la celebració. Després de la rua va ser el torn de la Marxa Jove al pavelló, entre d’altres ofertes d’oci a discoteques i associacions com El Local.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies