La sardinada i la despenjada del Cabraboc tanquen el Carnaval

Despenjada del Cabraboc // DR

Dimecres de cendra s’ha tancat la festa. Ripollet ja no està de Carnaval. Els Diables van posar fi a la celebració en despenjar el Cabraboc del balcó de Ripollet Ràdio. Una acció que va estar acompanyada per una tabalada infantil. Dues hores més tard centenars de persones es van apropar al pati del Centre Cultural per gaudir amb la tradicional sardinada popular organitzada per l’Associació Gastronòmica ‘El Setrill’. D’aquesta manera es tanca una edició més de la festa més divertida de l’any i que una vegada més ha deixat veure disfresses arreu, a les escoles, als carrers, al Mercat i també al Casal d’Avis.

Disfresses al Casal d’Avis // AjRipollet

Van ser els darrers en fer-ho però dimarts 12 els usuaris del Casal d’Avis van celebrar el carnaval amb un concurs de disfresses i un ball. Com és habitual el bon humor, les ganes de gresca i l’originalitat van ser ingredients destacats d’una festa que com és habitual es va desenvolupar en un ambient molt familiar.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies