Comencen les obres per acabar el carril bici del riu Ripoll fins a Barberà del Vallès

Tram del carril que s’ha d’arreglar // DR

El camí i carril bici del Ripoll tindrà continuïtat fins a Barberà del Vallès aquest estiu. Aquesta setmana han començat les obres d’adequació d’aquest tram del camí que encara roman sense arranjar. Es plantaran arbres i es col·locaran bancs, pa­pe- ­reres i tanques de protecció en alguns punts. Al camí es farà una estesa general de sauló, anivellant-lo i piconant-lo; es construiran murs de contenció, moviments de terres i esbrossades generalitzades. Amb aquesta actuació tot el pas del riu pel municipi tindrà un camí paral·lel preparat per passejar i anar en bicicleta. Un camí que s’allarga fins a Castellar en condicions semblants i que arriba fins a Montcada, on quedarà encara un tram del camí sense arranjar. Les obres, que tenen un pressupost de 100.000 euros i estan finançades per la Diputació, es preveu que estiguin enllestides al juliol.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies