Es tanca un tram del carril bici per les obres d’adequació

El camí quedarà tancat // Ajuntament

Des d’avui, 9 de maig, i fins que s’acabin les obres, previst pel juliol, es duran a terme tancaments puntuals i intermitents al camí i carril bici paral·lel al riu Ripoll entre el Poliesportiu i Barberà del Vallès.
Els talls es faran només entre les 8 i les 15h i l’objectiu es evitar situacions de risc per a les persones mentre s’executen les obres d’arranjament que han de permetre regularitzar la seva amplada i adequar el seu estat donant continuïtat així al camí.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies