La Biblioteca acull la presentació de la darrera novela de Xavier Gual

El proper dijous 13 a les 19h Xavier Gual presentarà ‘Els fantasmes de Dalí’ a la Biblioteca de Ripollet. És la seva darrera obra i gira entorn a la misteriosa visita que rep l’artista Salvador Dalí i la seva vinculació, anys més tard, amb dos personatges. Entre les obres anteriors de l’autor destaquen ‘Ketchup’, ‘El mediador’ i ‘Els tripulants. Gual és llicenciat en filologia, treballa com a professor de secundària i és un bon coneixedor de la comarca. Resident a Sabadell va ser guanyador local del Concurs de narrativa Molí d’en Xec, celebrat al nostre municipi al 1998 i va formar part del jurat en edicions posteriors. A més va realitzar tallers d’escriptura a la Biblioteca i des de fa anys col·labora amb diversos mitjans de comunicació.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies