Els escolars gaudeixen de la Festa de l’Esport Extraescolar al Poliesportiu

Gladiadors inflables, una de les activitats// AT

La Festa de l’Esport Extraescolar es va celebrar dissabte passat al Poliesportiu amb activitats per a tots els gustos. Inflables i lones elàstiques per saltar, jocs de punteria, activitats d’aigua, circuits amb bicicleta, tricicle, quad o bicicle elèctric i tallers de manualitats van omplir les instal·lacions i van acollir una gran quantitat d’assistents. El bon temps d’estiu es va fer notar durant tota la jornada, que va començar cap els volts de les 10h i va acabar a les 14h.

Provant el bicicle elèctric // AT

Més de 1.200 petits esportistes

Al llarg del curs han participat als diversos esports extraescolars un total de 1.206 escolars. El futbol sala amb més de 500 participants és el més practicat, seguit per les competicions d’atletisme i el bàsquet. Pel que fa als centres, l’institut Lluís Companys (185) i l’escola Escursell (158) són els que aporten més gent. A través d’aquest servei, els escolars poden descobrir i practicar també esports com el patinatge, la natació, el tennis o el tennis taula, entre d’altres.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies