La 5a Urban Day Bowl Party creix i gaudeix de més activitats i participants

Salts espectaculars a la bowl // AT

La Regidoria de Joventut va organitzar, dissabte passat a la tarda, la 5a edició de la Urban Day Bowl Party al Parc Primer de Maig. Aquesta edició va comptar amb la col·laboració del PMC, Patins Solidaris i l’AV Can Mas, de manera que va poder ampliar el tipus d’activitats per abastir un públic més ampli.

Activitat de Patins Solidaris // AT

A més de reunir a skaters de totes les edats, que van delectar els assistents amb els seus millors trucs a la bowl del parc, es van fer altres activitats com un taller de DJ, concerts de grups locals i un circuit d’habilitat a càrrec de l’entitat Patins Solidaris. També es va fer una exhibició d’urban dance a càrrec de Skill Armada i al centre cívic de Can Mas es van poder veure parts de l’exposició ‘Les Veus d’un Barri’.
La forta calor i el sol van escalfar durant tota la tarda, malgrat que no van impedir que una important afluència d’assistents, sobretot joves, s’acostessin per gaudir de la cultura urbana sobre rodes.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies