El CF Ripollet rep al Badia en l’estrena a casa després de l’empat al Turó de la Peira

Michael lluitant una pilota // JL

Ja ha començat la lliga de futbol pels tres equips ripolletencs de segona i tercera catalana. El CF Ripollet va debutar diumenge passat al grup 2 de la segona catalana amb un empat en el camp del Turó de la Peira a Barcelona. El conjunt de David Ortiz es va merèixer més, però va ser un partit amb més tensió i duresa que joc. Al minut 30 es van avançar els locals però  Medina empatava en una falta al minut 50. El partit va significar també el debut de les dues darreres incorporacions a l’equip, Tony Aliaga procedent del Sant Joan Despí i el davanter Michael, que jugava al Pajaril.


Aquest dissabte a la tarda a partir de les 18h, perquè el diumenge al matí hi ha un torneig benjamí, rebran al Badia del Vallès que en la primera jornada va caure a casa davant el Cirera UD per 2 a 3, malgrat haver-se avançat 2 a 0 en el primer quart l’hora de partit.

Derrotes en el debut a tercera
Pitjor resultat que el CF Ripollet van tenir el Pajaril i l’Escola de Futbol  en les seves estrenes a la lliga. Ambdós equips van caure derrotats a domicili. El Pajaril, al grup 6, no va poder sumar cap punt al camp del San Pedro que va sorprendre els ripolletencs amb dos gols en els primers cinc minuts. Al final el resultat va ser 4 a 1. Dissabte buscaran la primera victòria a la lliga a casa davant el Can Rull Rómulo Tronchoni que en la primera jornada va guanyar al seu camp 4 a 2 davant La Planada.
Al grup 9 l’Escola de Futbol es va desplaçar fins a Sant Celoni on va caure per 3 a 1. A la segona jornada intentarà sumar els primers punts davant el Vallès a casa, un equip que va guanyar la setmana passada 3 a 0 davant la Unificación Santa Perpètua.

Torneig de futbol benjamí
L’activitat als dos camps de futbol locals fa setmanes que no s’atura. Malgrat que només els equips més grans ja han començat les lligues els de promoció continuen la seva pretemporada amb entrenaments i amistosos.
Aquest proper diumenge al matí serà especial pels benjamins. El CF Ripollet organitza al municipal un torneig força atractiu en el qual participen, entre d’altres, equips destacats com l’Espanyol, el Sabadell, el Cerdanyola i el Sant Andreu.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies