Humana instal·la onze contenidors de recollida selectiva de roba al municipi

Contenidor al carrer Calvari // AJ R

L’Ajuntament de Ripollet i la Fundació Humana han signat recentment un conveni de col·laboració. Humana ha instal·lat 11 contenidors en diferents punts del municipi per tal que els veïns de Ripollet puguin reciclar la seva roba usada. A més, Humana farà una aportació de 3.300 euros anuals (300 per contenidor), que el consistori haurà de destinar a accions socials locals. També donarà bons d’ajuda, amb un valor de 30 euros cadascun, a l’àrea de Serveis Socials i Gent Gran per tal que les persones més necessitades puguin bescanviar-los per roba de segona mà a les botigues Humana.

La vinculació de Ripollet amb Humana va començar a principis dels 90 i es va mantenir fins al 2004. La col·laboració entre ambdós ens torna amb un conveni que tindrà una durada de dos anys.
La instal·lació dels contenidors suposa un cost zero per al consistori ja que la Fundació es farà càrrec del manteniment, reparació i recollida dels contenidors. Amb aquest acord es busca complir objectius com la sensibilització envers el reciclatge, la cooperació internacional i el suport social.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies