El CB Ripollet guanya també a la segons jornada davant CN Sabadell

Jugada en el primer partit // RdR

Segon partit i segona victòria. Aquest cop l’equip de Carles Tatché va derrotar a domicili al CN Sabadell per 71 a 74. Igual que va passar en el primer partit, davant l’Esparraguera, va ser un enfrontament força igualat i els blaus no van poder fer-se amb la victòria fins el darrer quart.
De fet a Sabadell el marcador era d’empat a 52 abans del quart definitiu. La propera jornada el CB Ripollet torna a jugar fora de casa. Serà dissabte a la pista del CEB Sant Jordi, un dels altres tres equips que com els ripolletencs també ha guanyat els dos primers partits de la lliga.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies