Gran acollida a la 23a edició de la Trobada de Gegants de Ripollet

Els gegants de Ripollet a la 23ª trobada // Sergi Bayó

La 23ª edició de la Trobada de Gegants, organitzada per la Comissió Ripolletenca d’Activitats Culturals (CRAC),  va tenir lloc el passat diumenge. La diada va comptar amb la participació de nou colles més: les de Balaguer, Canovelles, Thuir, Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Sabadell, Cerdanyola, Santa Coloma de Farners i Sant Adrià del Besòs. El bon temps va afavorir que la trobada aconseguís un gran èxit de públic. Les activitats van començar amb la plantada dels gegants a la rambla de Sant Andreu.  La cercavila va arribar fins a les antigues pistes de l’ESBAR. Un cop allà, es va anunciar que la Diputació de Barcelona pagaria el canvi de roba dels gegants locals l’any vinent, amb motiu del seu 25è aniversari. 

Ball dels gegants a ritme de música // Sergi Bayó

La CRAC ha complementat la Trobada amb dues exposicions: una dedicada al poeta Salvador Espriu i una altra a la ballarina Carmen Amaya, en motiu del centenari del seu naixement.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies