L’Escola d’Adults acull una xerrada sobre intel•ligència emocional

El Centre de Formació d’Adults Jaume Tuset organitza divendres, 8 de novembre, una xerrada emmarcada en el tema “intel·ligència emocional i gestió de sentiments”, eix transversal que seguiran les activitats que organitza durant aquest nou curs el CFA Jaume Tuset.
La xerrada, que és oberta al públic, es durà a terme a les 9.30h a l’edifici de l’Escola d’Adults i portarà el títol “Aprenent a gestionar les emocions”. L’encarregada d’exposar el tema de la xerrada serà Cristina Martínez Ruiz, formadora en intel·ligència emocional, lideratge i comunicació social.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*



Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies