El Casal d’Avis torna al Teatre Auditori amb dues obres del Quadre Escènic

El Quadre Escènic del Casal d'Avis

El Quadre Escènic del Casal d'Avis // RdR

El Quadre Escènic del Casal d’Avis representa dues peces teatrals el dissabte 16 de novembre. Es tracta de “La esposa y la chismosa”, obra original dels germans Álvarez Quintero, i de “El médico a palos”, obra del dramaturg francès Molière i sota la direcció d’Ana Arias. El Quadre Escènic del Casal d’Avis és un grup actiu que treballa cada any en diverses obres que representa al poble.


Ambdues obres es portaran a l’escenari del Teatre Auditori del Mercat Vell el dissabte 16 de novembre a les 17.30h. Les entrades, que tenen un preu de 4 euros, es poden comprar al Casal d’Avis (carrer Calvari, 90).

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies