Varis supermercats locals s’uneixen al Gran Recapte del Banc d’Aliments

El Banc dels Aliments organitza els propers 29 i 30 de novembre el Gran Recapte, a mercats i supermercats d’arreu del país i de Ripollet. El Gran Recapte és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del país rebin ajuda alimentària. A Catalunya, els quatre Bancs d’Aliments existents s’han unit a la proposta, que ja és la cinquena vegada consecutiva que s’organitza.


Els ripolletencs també poden participar-hi. Només hauran d’acudir els dies assenyalats als supermercats que participen en la recollida d’aliments, que són els següents: Mercadona, Caprabo, Condis, Consum, Dia i Sorli Discau.
Per fer-se voluntari a la vila i col·laborar en la recaptació, s’ha d’enviar un correu electrònic a granrecapteripollet@gmail.com o trucar al 93 691 99 23. Daniel Reguero, coordinador del Banc d’Aliments a Ripollet, s’encarrega d’atendre les petions.
L’objectiu d’enguany és arribar als 3 milions de kgs d’aliments. El Gran Recapte va recollir l’any anterior més de 2 milions i mig en més de mil punts de recollida i amb la col·laboració de 13 mil voluntaris.

.

.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies