El CF Ripollet guanya al camp del Cirera i es manté en la part alta de la classificació

Daniel Martínez lluitant una pilota // JL

Remuntant a Mataró l’equip de David Ortiz va sumar tres punts més, la sisena victòria en onze partits. Malgrat no fer el seu millor joc els roig-i-negres van saber refer-se al gol inicial del Cirera. I ho van fer força ràpid. Al minut 26 Daniel Martínez posava l’empat al marcador, 1 a 1. El gol de la victòria no arribaria fins al segon temps. Al 49 Abdel donava finalment la volta al marcador i certificava la victòria dels ripolletencs. La mala notícia del partit és l’expulsió del capità Daniel Medina als darrers minuts per dues grogues que no li permetran jugar aquest proper cap de setmana a casa davant el Carmelo, tercer classificat. 


L’EFB Ripollet torna a guanyar
El primer equip de l’Escola de Futbol va guanyar 1 a 0 al Polinyà i ja suma sis jornades sense perdre. Aquesta segona victòria consecutiva, gràcies al gol de Juan Antonio Garcia el situen a la 9a posició del grup 9 de la Tercera Catalana. Pitjor sort va tenir l’equip ripolletenc del grup 6, el Pajaril, que va  perdre a casa 0 a 2 amb el Matadepera. Els ripolletencs ocupen la 14a posició empatat amb 9 punts amb La Planada i La Romànica, que ocupa el primer lloc de la promoció de descens. 
A la quarta catalana dues noves derrotes pels locals. L’EFB Ripollet B va caure 3 a 5 amb el Sta Maria de Montcada i el Can Mas ho va fer també al camp del Mirasol per 4 a 2. La lliga està sent dura per ambdós equips, després de nou jornades el Can Mas encara no ha sumat cap punt i l’EFB Ripollet B només un empat. 

Victòria del CF Ripollet femení
Sorpreses en el futbol femení. Una de bona, la primera victòria del CF Ripollet, a casa 2 a 0 davant el Lourdes. I una de dolenta, la derrota de l’EFB Ripollet que perd la imbatibilitat amb el Pubilla Casas per 7 a 1. Un resultat que li fa perdre el liderat. 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies