L’Handbol Ripollet encara no ha estat derrotat i acumula un total de 6 victòries seguides

Una de les intervencions del porter contrari // RdR

El Club d'Handbol Ripollet es va endur una contundent victòria a casa davant del CH Vilablareix, amb un resultat de 34 a 25. Aquesta ja és la sisena victòria consecutiva dels ripolletencs, que de moment segueixen invictes en la Tercera Catalana Sènior Masculina. El partit va començar amb la mateixa intensitat per part dels dos equips. El Vilablareix inclús s’ha avançat en ocasions. Això no obstant, els visitants han anat baixant en ritme i concentració, afavorint les recuperacions de pilota per part dels locals. A la primera part, el CH Ripollet ja anava per davant.


La segona part la van dominar tota els ripolletencs, que a base de contraatacs i la bona feina del porter van aconseguir separar-se dels contraris en ocasions per més de 10 gols de diferència. La propera cita del CH Ripollet és al camp del CH Sant Esteve de Palautordera.

.

.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies