CEPS Salut i Creu Roja sensibilitzen a la població en la lluita contra la SIDA

L’1 de desembre es va commemorar el Dia Mundial de la lluita contra la SIDA i per això des de l’entitat CEPS Salut i la Creu Roja s’han dut a terme diferents activitats per tal de sensibilitzar a la població.
El dijous 28 de novembre, CEPS Salut, una entitat sense ànim de lucre formada per professionals en l’àmbit de la salut i altres persones interessades en la seva promoció, va organitzar una taula informativa i de sensibilització envers la prevenció de la SIDA i la promoció de la prova diagnòstica. La Regidoria de Joventut i Ciutadania col·labora amb aquesta iniciativa a través dels joves del Kftí, convidant-los a formar-se en la prevenció de la malaltia.

Per la seva part, la Creu Roja va instal·lar també una taula divulgativa el passat 1 de desembre, on es va repartir informació d’interès i preservatius. La campanya de la Creu Roja porta el lema de “Amb el VIH, posa els peus a terra” i pretén arribar, sobretot, als joves d’entre 14 i 29 anys per a que evitin conductes sexuals de risc.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies