El CB Ripollet suma una nova victòria a casa després de tres pròrrogues

Jugada d’atac del Ripollet // JL

El CB Ripollet es va retrobar amb la victòria al Barneda el passat cap de setmana després d’un partit molt llarg davant el Castellbisbal. La setmana abans havia perdut a Viladecans però en haver guanyat a casa es manté a la cinquena posició empatat amb altres tres equips que persegueixen al líder amb 8 victòries i 4 derrotes. Guanyar al Castellbisbal no va ser gens fàcil. Els ripolletencs van necessitar fins a tres pròrrogues per acabar 102 a 99. Els blaus van començar per davant, aprofitant el gran encert de Manel Álvarez, que va acabar el partit amb sis triples, cinc al primer quart. Al descans el marcador era de  41 a 32. Els visitant no van reaccionar fins el darrer quart arribant a eixugar l’avantatge i portant el partit a l’empat a 73. Una igualtat que no es va trencar ni en la primera pròrroga, empat a 82 ni en la segona, empat a 93. Finalment a la tercera els locals es van imposar.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies