El CF Ripollet tanca la primera volta com l’equip que menys gols rep, en 5a posició

Celebració del gol diumenge // JL

Diumenge passat, en horari de tarda per Sant Antoni, el CF Ripollet tancava la primera volta de la lliga rebent al segon classificat, l’Escola de Futbol de Mataró. Els roig-i-negres van avançar-se amb un gol de David Fernández, el cinquè en els darrers tres partits, al minut 33. Un gol que posava als ripolletencs segons a la classificació. Però a la segona part va empatar el Mataró i malgrat intentar-ho els locals ja no van poder tornar a moure el marcador. Així tanquen la primera volta en 5a posició a vuit punts del líder, Molletense; a dos del  Mataró, 2n; un de Sants i Carmelo i empatats amb 30 amb Premià i Lloreda. L’equip de David Ortiz, que va ser expulsat a la segona part, és el menys golejat del grup amb només 15 gols rebuts en 17 partits.

Bona jornada a Tercera i Quarta
Els equips locals van segellar una de les millors jornades del que portem d’any. A Tercera el Pajaril va guanyar 4 a 1 a la Sabadellenca i tanca en 12a posició del grup 6 la primera volta. Al grup 9 l’Escola de Futbol ocupa a l’equador de la competició una molt destacada 5a posició després de guanyar a casa 3 a 1 davant el Vilamajor.
El segon equip de l’entitat sumava el seu segon punt a la lliga al grup 15 de la Quarta Catalana en empatar als darrers minuts davant la Fundació Esportiva Grama. Tanca la primera volta cuer. Dos llocs per sobre i amb cinc punts més es troba el Can Mas, que el passat cap de setmana va perdre per la mínima, 1 a 0, de penal i en els darrers minuts al camp del Montcada.

Victòries dels equips femenins
L’Escola de Futbol tanca la primera volta en 3a posició amb 30 punts, a tres del líder. El passat diumenge va superar per 0 a 4 al Sant Fost. Per la seva banda continua la remuntada del CF Ripollet que ara és 8è amb 14 punts, després d’imposar-se al camp del Lliçà d’Amunt per 2 a 3.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies