L’Handbol Ripollet retroba el bon joc amb una victòria contundent al Balsareny

Dotzè gol del CH Ripollet // Sergi Bayó

El passat dissabte, 15 de febrer, el CH Ripollet va derrotar a casa amb contundència el Balsareny, amb un resultat final de 34 gols a tan sols 17. El partit va estar tota l’estona liderat pel CH Ripollet. Només als primers minut d’ambdues parts semblava que els visitants fossin superiors, però de seguida els locals augmentaven la concentració i milloraven el joc. A més a més, al minut 7 de la primera part l’entrenador del Balsareny va ser expulsat del partit per protestar de forma reiterada les decisions arbitrals. L’expulsió va afectar directament la dinàmica del partit, i els ripolletencs van aprofitar l’ocasió per distanciar-se en el marcador. La primera part acabava amb un resultat de 18 a 12.


El segon temps també va estar marcat per la superioritat dels locals que organitzaven una bona defensa i fruit d’aquest treball obtenien bones opcions al contraatac, fins al punt que en repetides ocasions els jugadors ripolletencs es quedava pràcticament sols davant del porter.
Amb aquesta victòria, el CH Ripollet recupera el bon joc després de dues derrotes consecutives i encara es manté en la part alta de la classificació, ara són tercers.
La propera cita de l’equip serà dissabte al camp del B.M. Pau Casals, que ocupa la 12a posició.

.

.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies