Benja Villegas publica ‘En el útero’, un nou disc on Anized es disfressa de Nirvana

Imatge promocional del projecte // Anized

Si al primer disc, ‘Ensayo sobre la generación perdida’, feia un retrat d’aquells que com ell havien nascut als vuitanta ara encara ho complica més i es fica en la pell d’un dels ídols musicals d’aquella generació. Benja Villegas reinterpreta el disc ‘In  Utero’ publicat al 1993 per Nirvana. I no ho fa versionant les cançons sinó escrivint 12 temes basats en les 12 d’aquell disc. Un exercici creatiu complex i original que respon a l’admiració del ripolletenc per Kurt Cobain però també a la seva situació personal quan va decidir iniciar el projecte.
Un disc que arriba amb nou nom de la banda que passa de Anicet a Anized i que van presentar en directe a Luz de Gas. Amb només 100 còpies físiques en format CD i 50 en format casset es pot trobar a les plataformes musicals més conegudes d’internet així com també es pot gaudir al youtube gràcies a la publicació d’un àlbum interactiu i els videoclips de cada cançó que estan estrenant un a un cada dilluns.
El primer dels que han presentat és el del tema ‘De tourette’, escrit i cantat per Elphomega i enregistrat en una estació de metro.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies