El CF Ripollet guanya amb claredat al cuer de la classificació, el Gramanet, per 3 a 0

Remat dels ripolletencs // JL

Amb solvència i demostrant la diferència entre un equip que opta a l’ascens i un altre que arribava al municipal amb només tres victòries en 22 partits. L’equip de David Ortiz, novament a la graderia, va completar un bon partit i amb el 3 a 0 s’apropa encara més a la promoció d’ascens, ara a només quatre punts. Els ripolletencs van obrir el marcador al minut 32 gràcies al penal transformat per Quim Cadafalch. I malgrat la superioritat en el joc el resultat es mantindria fins els últims deu minuts quan primer Carlos Mellado i després  Marc Caballero van sentenciar el partit. Aquest proper cap de setmana el futbol català s’atura. Així que el proper partit serà el que els roig-i-negres jugaran al camp del Sants el diumenge 9 de març.


Empats a Tercera 
Els dos equips ripolletencs de la tercera catalana van empatar sense gols els seus partits el passat cap de setmana. El Pajaril ho va fer a casa davant el Castellbisbal mentre que l’Escola de Futbol Base va empatar a domicili davant el Cerdanyola B. 

Golejada de l’EFB Ripollet femení
Sisena victòria consecutiva de l’Escola de Futbol Base Ripollet. Les ripolletenques van superar per 9 a 2 al Poniente, destacant els quatre gols de Josefa Tirado i els quatre més de Raquel Corral. Amb aquest resultat l’equip continua a quatre punts del liderat que correspon al Pubilla Casas.
El proper partit serà el derbi local que l’enfrontarà al CF Ripollet. Les roig-i-negres van aconseguir el passat cap de setmana un punt important davant un rival directe, en empatar 2 a 2 al camp de Can Buxeres.

Derrota i empat a Quarta Catalana
El Can Mas va perdre el passat cap de setmana a casa davant el Roureda per 3 a 4. Millor resultat va obtenir l’EFB Ripollet B que va sumar el seu quart empat, 1 a 1 amb el Bellaterra.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies