L’Aula parla del paisatge i l’evolució de la terra descobrint la ciència de la geologia

Jordi Carreras a l'inici de la xerrada // DR

Sota el títol ‘La geologia: un valor patrimonial a conèixer i conservar’ el professor Jordi Carreras va apropar aquesta ciència “desconeguda” als alumnes de l’Aula d’Extensió Universitària. Carreras va començar la xerrada assenyalant episodis que porten la geologia a la premsa, sempre com a base per explicar catàstrofes naturals com ara terratremols, tsunamis, erupcions volcàniques o sinistres com l’ensorrament al barri barceloní del Carmel. Malgrat aquesta realitat la sessió es va dedicar a dos aspectes de la geologia més postius com són els components del paisatge o el registre d’evolució de la terra. Una manera força atractiva d’apropar-se a la ciència i aprendre a entendre millor el nostre planeta.

La propera sessió de l’Aula d’Extensió Universitària deixarà la ciència i es dedicarà a l’art. En concret al pintor del renaixament El Greco, del qual aquest 2014 es conmemoren 400 anys de la seva mort.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies