Carlos Roguera i Clàudia Martínez (RUA) campions catalans juvenils de 1.500mll

Carlos Roguera en acció // Lozano (Ripolletua.com)

Nou gran cap de setmana per a la Ripollet Unió Atlètica. Dissabte 1 de març a Sabadell en el transcurs del campionat català juvenil en pista coberta van sumar dues medalles d’or. Carlos Roguera es va imposar amb 4:06.07 als 1.500mll, títol que afegeix al dels 3.000mll guanyat fa un parell de setmanes. La mateixa distància va guanyar també, en categoria femenina, Clàudia Martínez amb un temps de 4:56.35. El dia després el club va posar el focus a Oropesa, on es celebrava el campionat d’Espanya de cros per clubs. Allà l’equip cadet femení va assolir una molt destacada setena  posició gràcies al 14è lloc de Paola Carmona, el 32 de Judith Bermúdez, la 66a posició d’Isabel Jurado i la 248a de Gemma Sepúlveda.

Amb l’equip juvenil femení va córrer també la Clàudia Martínez que va completar una gran cursa hores després de proclamar-se campiona catalana acabant en 28a posició. Celia Celma va ser 151a i Anna Calderón va finalitzar en 207a posició per classificar l’equip al 39è lloc del campionat.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies