El CF Ripollet suma la tercera derrota consecutiva al camp del líder per 3 a 0

Néstor va debutar amb el primer equip // JL

Març maleït. Tres partits i tres derrotes, vuit gols encaixats i la promoció ja està a 10 punts. El CF Ripollet buscarà trencar la ratxa diumenge al municipal davant el Premià de Dalt, penúltim classificat. La setmana passada els roig-i-negres van estar més a prop del líder, el Molletense, del que sembla veient només el resultat final. Els de Mollet es van avançar al minut 6 complicant molt el partit als de David Ortiz. Un partit que es va haver d’interrompre per un fort xàfec de calamarsa i que no es va decidir fins al final. Dos gols del Molletense i dos expulsions dels ripolletencs en els darrers dos minuts van sentenciar un enfrontament que deixa al CF Ripollet a la 8a posició amb 40 punts.

Bona jornada femenina i a Tercera
Un empat i una victòria dels representants ripolletencs a la Tercera Catalana i també a la segona divisió femenina.
L’EFB Ripollet femení va superar amb claredat al Barceloneta, 2 a 6, amb quatre gols de Raquel Corral. Per la seva banda el CF Ripollet va empatar sense gols amb el Poniente.
A la Tercera catalana l’Escola de Futbol va guanyar 3 a 2 al cuer del grup 9 on ocupa la 6a posició. En el grup 6 el Pajaril no va poder passar de l’empat sense gols al camp de la Penya Blaugrana Sant Cugat, són novens.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies