El Futbol Sala venç 5 gols a 1 contra l’Olimpic Floresta i puja a la 7a posició

Nova victòria per al primer equip del Futbol Sala Ripollet. El passat cap de setmana l’equip local rebia al Pavelló Joan Creus a l’Olimpic Floresta en un partit que els locals van guanyar amb tranquil·litat. Després de marcar els primers gols durant els primers minuts del partit, els locals arribaven a la mitja part amb un resultat al marcador favorable 3 a 0, amb gols de Portillo, Iván i Pipa. A la segona part, dos gols més dels locals Jesús i Pipa i el primer i únic gol dels rivals. Al final del partit, el marcador lluïa un 5 a 1, una victòria per als ripolletencs que els fa pujar fins a la 7a posició de la classificació.
El proper cap de setmana els jugadors del Futbol Sala Ripollet visitaran el camp de l’Esparreguera, 13è classificat, una nova ocasió per seguir avançant en la classificació. Molt a prop del Ripollet es troba el Bellsport i el Pallejà, 5è i 6è respectivament, ambdós equips amb 29 punts.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies