Unanimitat en l’adhesió a la Declaració de Lleida i l’acord per un aire més net

Ple d'abril // DR

El ple de Ripollet va aprovar per unanimitat adherir-se a la declaració de Lleida redactada per la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. Es tracta del document sorgit de la 13a assemblea d’aquesta entitat i on es reitera la necessitat de potenciar l’educació ambiental, la participació i el treball conjunt de totes les administracions des del convenciment que la inversió en aquest àmbit té un efecte multiplicador en la eficiència i estalvi dels recursos. A més es va aprovar, també amb el vist-i-plau de tots els grups, l’adhesió a la carta internacional per caminar i l’adhesió a l’acord per un aire més net. La carta per caminar és una declaració de principis que anima a fomentar el fet de caminar per crear una societat més sana i sostenible.

Entre els objectius concrets es convida a augmentar la sensació de seguretat i implementar les zones de vianants. Pel que fa a l’acord per reduir la pol·lució l’Ajuntament es compromet a tenir-ho en compte a l’hora de gestionar la mobilitat i demana, entre d’altres, a la Generalitat que desenvolupi el pla d’actuació de millora de la qualitat de l’aire 2011-2015 i al govern de l’estat que gravi el gas-oil.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies